Sjablonen van berichten voor toegang tot geëncrypte bestanden bewerken

Zo bewerkt u de sjablonen van berichten voor toegang tot geëncrypte bestanden:

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Open in de map Managed devices in de structuur van de Beheerconsole de map met de naam van de beheergroep waartoe de relevante clientcomputers behoren.
  3. Selecteer in de werkruimte het tabblad Policies.
  4. Selecteer het noodzakelijke beleid en dubbelklik om de beleidseigenschappen te openen.
  5. Selecteer in het venster Beleid GegevensencryptieAlgemene encryptie-instellingen.
  6. In het blok Sjablonen, klikt u op de knop Sjablonen.
  7. Doe in het venster dat opent het volgende:
    • Als u de sjabloon van het bericht van de gebruiker wilt bewerken, selecteert u het tabblad Bericht van gebruiker. Het venster Toegang tot gegevens is geblokkeerd wordt geopend wanneer de gebruiker toegang tot een geëncrypt bestand probeert te krijgen wanneer er geen beschikbare sleutel op de computer is voor toegang tot geëncrypte bestanden. Met een klik op de knop Versturen per e-mail in het venster Toegang tot gegevens is geblokkeerd wordt automatisch een bericht aangemaakt. Dit bericht wordt naar de netwerkbeheerder van het bedrijf verstuurd samen met het bestand met de aanvraag voor toegang tot geëncrypte bestanden.
    • Als u de sjabloon van het bericht van de beheerder wilt bewerken, selecteert u het tabblad Bericht van beheerder. Dit bericht wordt automatisch aangemaakt wanneer u op de knop Versturen per e-mail in het venster Aanvraag voor toegang tot geëncrypte bestanden klikt en wordt naar de gebruiker verstuurd nadat de toegang tot geëncrypte bestanden heeft gekregen.
  8. Bewerk de sjablonen van de berichten.
  9. Sla uw wijzigingen op.

Raadpleeg ook:

Berichtsjablonen van Webcontrole bewerken

Berichtsjablonen van Apparaatcontrole bewerken

Berichtsjablonen van Programmacontrole bewerken

Berichtsjablonen van Adaptieve controle op afwijkingen bewerken